Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Το Down Town στα χέρια εργαζομένων!



Το δρόμο για τα περίπτερα όλης της χώρας αναμένεται να πάρει το προσεχές χρονικό διάστημα το δημοφιλές περιοδικό Down Town, η κυκλοφορία του οποίου σταμάτησε με το 2012 με τη χρεοκοπία της άλλοτε κραταιάς εκδοτικής εταιρείας ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου.
Την είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος και άλλοτε εργαζόμενη στο περιοδικό, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Υπενθυμίζουμε ότι μία ομάδα πρώην εργαζομένων συμμετείχε στη διαδικασία δημόσιου πλειστηριασμού, διεκδικώντας το σήμα του περιοδικού, με στόχο να ξεκινήσει και πάλι την έντυπη έκδοσή του.(http://www.news.gr)

Αντιγράφουμε τα λόγια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου
Δεν ξέρω πώς να το ανακοινώσω... Γιατί για μας δεν υπάρχουν λόγια... Πρακτικά σήμερα αποκτήσαμε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού το σήμα του περιοδικού Downtown για να το βγάλουμε ξανά στα περίπτερα. Ουσιαστικά αποκτήσαμε ξανά ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό το κομμάτι που μας έλειπε. Σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα γιατί την ιστορία τη γράφουν οι παρέες κι εμείς δεν χαθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Το Downtown λοιπόν επιστρέφει. Και μαζί τα χαμόγελα της παρέας που το αγάπησε. Ελπίζουμε να είστε μαζί μας ξανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου