Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Σήμερα και αύριο ψηφίζουμε.... Εργάτες Τύπου!

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου και αύριο Σάββατο 13 Ιουνίου πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ και των λοιπών οργάνων στην Ένωση Συντακτών Περιοδικού -Ηλεκτρονικού Τύπου, από τις 9 το πρωί, ως τις 8.30 το βράδυ.



Υποψήφιοι για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Δάγλας Πάρης
Καλο­γε­ρο­πού­λου Παρθενόπη
Μεταξά Δέσποινα
Σκαλτσά Θεο­δώρα
Στοφόρος Κωνσταντίνος

Οι Εργάτες Τύπου σημειώνουν:

Συνάδελφε,

Στις 12 & 13 Ιουνίου είναι οι εκλογές της ΕΣΠΗΤ. Πρώτ’ απ’ όλα, έχει νόημα να έρθεις να ψηφίσεις. Μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος (και έχεις δίκιο) από τη σημερινή κατάσταση της Ένωσής μας, αλλά εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε άλλο μέσο να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή, από το σωματείο μας. Σκέψου, για παράδειγμα, ότι αυτή τη στιγμή εκατοντάδες συνάδελφοι που διεκδικούν δεδουλευμένα ή αποζημιώσεις από εργοδότες δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στα απανωτά δικαστήρια χωρίς τη συμβολή της Ένωσης. Ή ακόμα ότι, σε περίπτωση επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων, και εσύ θα μπορείς να διεκδικήσεις μια καλύτερη αμοιβή και άλλα δικαιώματα χάρη στις προσπάθειες της Ένωσης. Η ΕΣΠΗΤ πρέπει να γίνει πολύ περισσότερο διεκδικητική και αποτελεσματική απ’ ό,τι είναι σήμερα, αλλά αυτό δεν γίνεται χωρίς τη δική σου συμμετοχή και συμβολή.
Είτε έχεις σκεφτεί τι να ψηφίσεις είτε όχι, σου ζητάμε να δώσεις μια ευκαιρία στους Εργάτες Τύπου. Είμαστε μια εντελώς νέα παράταξη, δεν έχουμε εξαρτήσεις από κανέναν κομματικό φορέα και ο στόχος μας είναι να δυναμώσουμε τη φωνή των απλών συναδέλφων μέσα στην Ένωση. Για να μπορέσουμε ν’ αντιμετωπίσουμε την επίθεση των εργοδοτών στα δικαιώματά μας, χρειαζόμαστε νέες ιδέες και προτάσεις, νέες μορφές πάλης, νέους τρόπους να συσπειρώσουμε τον κλάδο· χρειαζόμαστε ενότητα, τόλμη, φαντασία, αποφασιστικότητα. Αυτόν τον φρέσκο αέρα θέλουμε εμείς οι Εργάτες Τύπου να φέρουμε στην ΕΣΠΗΤ. Σου ζητάμε, λοιπόν, να μας δώσεις αυτή τη δυνατότητα με την ψήφο σου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου