Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση των Εργατών Τύπου για τις εκλογές στην ΕΣΠΗΤ

 


Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών της ΕΣΠΗΤ δυστυχώς δεν δημιουργούν βάσιμες ελπίδες ότι το σωματείο μας θα ξεφύγει από την κατάσταση της αδράνειας και της απουσίας συλλογικών διαδικασιών και διεκδικητικής βούλησης στην οποία έχει περιέλθει εδώ και καιρό.


Οι Εργάτες Τύπου δώσαμε έναν αξιοπρεπή αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε εκπρόσωπο στο Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ. Ωστόσο, κερδίσαμε τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ με έναν σύνεδρο. Θα φροντίσουμε για μια ακόμη φορά στο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, ενός δευτεροβάθμιου οργάνου που επίσης βρίσκεται σε τελματωμένη κατάσταση, να είμαστε η διαφορετική "φωνή", που θα μιλήσει μεταξύ άλλων για την άμεση αναγκαιότητα του Ενιαίου Συνδικάτου Τύπου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ψήφο τους. Μόνο με την ενεργητική συμμετοχή των ίδιων των μελών στα σωματεία μας μπορεί να αλλάξει η υπάρχουσα, απαράδεκτη από κάθε άποψη, κατάσταση στον χώρο μας – είτε αφορά τα εργασιακά δικαιώματα, είτε τους συνταξιούχους και τα ασφαλιστικά θέματα, είτε ακόμα και τα προβλήματα του Τύπου συνολικά.

19.4.2022
ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου