Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΔΟΕΑΠ: Της αδιαφάνειας το ανάγνωσμα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΔΟΕΑΠ

Το πάρτι με τα χρήματα των ασφαλισμένων καθώς φαίνεται συνεχίζεται στον ΕΔΟΕΑΠ. Μικρό, αλλά χαρακτηριστικό το νέο κρούσμα, όπου ο νέος Γενικός Γραμματέας προτείνει την εξπρές πρόσληψη συγκεκριμένης δημοσιογράφου, επικαλούμενος επείγουσες ανάγκες ..ενημέρωσης!
Ούτε προκήρυξη, ούτε τίποτα.
Στεγνά ένα όνομα.

Τουλάχιστον οι προηγούμενοι -έστω και για τα μάτια- καλούσαν για εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Με τόσους ανέργους συναδέλφους το ατόπημα του Γενικού γραμματέα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο.

Τι λένε άραγε οι συνδικαλιστές της ΕΣΠΗΤ που τόσο λατρεύουν τον ΕΔΟΕΑΠ και ονειρεύονται συγχωνεύσεις με την ΕΣΗΕΑ;
Θα καταγγείλουν αυτή την αθλιότητα;

Αντιγράφω την είδηση:

Γενικός Γραμματέας ΕΔΟΕΑΠ Δημήτρης Κουμπιάς

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου 2018

Εισήγηση προς το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Θέμα: «Σύσταση και οργάνωση Γραφείου Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ»

Έχοντας υπ' όψιν το γεγονός ότι οι ανάγκες επικοινωνίας του Οργανισμού μας με τους ασφαλισμένους του έχουν αυξηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, λόγω της δραστικής αύξησης του πλήθους των ασφαλισμένων, διαπιστώνουμε την ανάγκη ενίσχυσης του Τομέα Ασφάλισης και Επικοινωνίας με την άμεση σύσταση Γραφείου Τύπου και την άμεση πρόσληψη ενός δημοσιογράφου που θα το στελεχώσει και θα έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

1. Την προετοιμασία και επιμέλεια των ανακοινώσεων της Διοίκησης του Οργανισμού 2. Την προετοιμασία και επιμέλεια Ενημερωτικού Δελτίου του ΕΔΟΕΑΠ που θα εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα 3. Θα συμμετέχει στην εκπόνηση επικοινωνιακής τακτικής και στρατηγικής του Οργανισμού

Ο προσληφθησόμενος δημοσιογράφος θα αναφέρεται στην Τομεάρχη Ασφάλισης και Επικοινωνίας, αλλά θα μπορεί να συνεργάζεται απευθείας με τη Διεύθυνση του ΕΔΟΕΑΠ, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα και όταν υπάρχει ανάγκη με τους Τομεάρχες του Οργανισμού. Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι μηνών με τις αποδοχές που προβλέπονται από τον Οργανισμό.
Λόγω της επείγουσας ανάγκης στελέχωσης του Γραφείου Τύπου προτείνω την πρόσληψη της δημοσιογράφου Νεοφύτας Κορίδη, το βιογραφικό της οποίας επισυνάπτεται.

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Κουμπιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου