Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

Εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ. Με ποιους;

Αποτέλεσμα εικόνας για ο πωλών τοις μετρητοίς
Αριστερά οι Ενώσεις, δεξιά η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ
Ως νέες "μωρές παρθένες" οι εκπρόσωποι των Ενώσεων, τρέχουν πίσω από τον ΕΔΟΕΑΠ που ετοιμάζει σε δυο εβδομάδες εκλογές με ...όποιους θέλει!
Πραγματικά θλιβερή η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά όλοι έχουν ευθύνες.
Θα επανέλθουμε με αναλυτικότερη ανακοίνωση.
Προς το παρόν ...απολαύστε υπεύθυνα, πώς "αξιοποιούν" τις εισφορές μας εκεί στο αμαρτωλό ταμείο 
Αθήνα, 11 Μαΐου 2018
Η ώρα της ευθύνης για τον ΕΔΟΕΑΠ
Οι Ενώσεις θα παράσχουμε κάθε βοήθεια σε πολιτικό, συνδικαλιστικό και νομικό επίπεδο, προκειμένου να δικαιωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ και να προχωρήσει η διεύρυνσή του, που αποτελεί τον κοινό μας στόχο.
Έχοντας ως σταθερό στόχο, την στήριξη και την διεύρυνση του ΕΔΟΕΑΠ, οι Ενώσεις ζητούμε από την διοίκησή του, ενημέρωση για την διαδικασία εγγραφής των νέων μελών, τις ειδικότητες και τα Μέσα στα οποία εργάζονται. Ζητάμε ακόμη το νέο κωδικοποιημένο καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ, που συνέταξε το Δ.Σ του και απέστειλε προς έγκριση στο Υπουργείο Εργασίας.
Οι Ενώσεις των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης, ζητούμε από το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, που προκήρυξε εκλογές στις 23, 24, 25 Μαΐου να έλθει σε επαφή με τα Δ.Σ. των Ενώσεων, ώστε να οριστεί μία κοινά αποδεκτή ημερομηνία λίγες ημέρες αργότερα, όπως προτείνει και ο νομικός σύμβουλος του ταμείου, προκειμένου να αποφευχθεί ο ασφυκτικός χρονικός ορίζοντας.
Στόχος όλων πρέπει να είναι η καλύτερη προετοιμασία των εκλογών ώστε να συμμετάσχουν όλοι οι νεοεισερχόμενοι σε αυτόν αφού ολοκληρωθεί η ένταξή τους, και να πραγματοποιηθούν με τον πλέον αδιάβλητο τρόπο, όπως όλοι θέλουμε, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε αμφισβήτησή τους σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τον ΕΔΟΕΑΠ και τον κλάδο
Οι Ενώσεις δεν αφήνουμε μόνο του τον ΕΔΟΕΑΠ, παίρνουμε στα χέρια μας την στήριξη και την ολοκλήρωση της διεύρυνσης του, όπως κάναμε όλο το διάστημα των σκληρών διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση και τους εργοδότες, διαφυλάττοντας ταυτόχρονα την ενότητα του κλάδου.
Η ενότητα αυτή αποτελεί προϋπόθεση για την νικηφόρα έκβαση του αγώνα μας για ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα. Όποιος διαχωρίσει την στάση του από τον δίκαιο αυτόν αγώνα, καταφεύγοντας σε καιροσκοπικές πρακτικές, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή των λειτουργών της ενημέρωσης, που δοκιμάζονται σκληρά από τις συμπληγάδες της κρίσης αλλά και με την χλεύη της Ιστορίας.
Είναι η ώρα της ευθύνης για όλους μας.
Στηρίζουμε τον ΕΔΟΕΑΠ, συνεχίζουμε τον αγώνα για ενημέρωση με αξιοπιστία, πλουραλισμό και δικαιώματα.
Μαρία Αντωνιάδου Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ
Σταύρος Καπάκος Γεν. Γραμματέας ΕΣΗΕΑ
Νίκος Καρράς Πρόεδρος ΕΣΗΕΜΘ
Βασίλης Κοντογουλίδης Γεν. Γραμματέας ΕΣΗΕΜΘ
Θέμης Μπερεδήμας Πρόεδρος ΕΣΠΗΤ
Θανάσης Αλατάς Γεν. Γραμματέας ΕΣΠΗΤ
Μάρκος Γκανάς Πρόεδρος ΕΠΗΕΑ
Δημήτρης Πίππας Γεν. Γραμματέας ΕΠΗΕΑ
Γιώργος Τζάγιας Πρόεδρος ΕΠΗΕΘ
Κυριακή Καλιώτου Γεν. Γραμματέας ΕΠΗΕΘ
Μάριος Λώλος Πρόεδρος ΕΦΕ
Νικόλαος Μήτσουρας Γεν. Γραμματέας ΕΦΕ
Μανώλης Παπανικήτας Πρόεδρος ΕΕΕΡΤ
Αλέξανδρος Σιμιτζής Γραμματέας ΕΕΕΡΤ
Αντώνης Μακατούνης Πρόεδρος ΠΟΕΠΤΥΜ
Μαίρη Καλαντζή Γεν. Γραμματέας ΠΟΕΠΤΥΜ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου