Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ


Το Διοι­κη­τικό Συμβούλιο της Ένω­σής μας, στην προ­σπά­θειά του να συμ­βάλ­λει στη ψυχα­γω­γία αλλά και την πολι­τι­στική δια­παι­δα­γώ­γηση των παι­διών μας, και με την ευκαι­ρία της γιορ­τής των Χριστουγέννων, συνερ­γά­στηκε με το Ίδρυμα Ευγε­νί­δου και προ­σκα­λεί τους γονείς — μέλη της ΕΣΠΗΤ, μαζί με τα παι­διά τους την Πέμπτη 22 Δεκεμ­βρίου 2016 και ώρα 16.30 για να ταξι­δέ­ψουμε όλοι μαζί, στην παρά­σταση που παρου­σιά­ζει το νέο ψηφιακό πλα­νη­τά­ριο του Ιδρύ­μα­τος Ευγε­νί­δου (Λ. Συγγρού 387 — 175 64 Παλ. Φάληρο) με τίτλο «το Άστρο των Χριστουγέννων».
Βασικό θέμα της παρά­στα­σης είναι το άλυτο και συναρ­πα­στικό μυστή­ριο που κρύ­βε­ται αιώ­νες τώρα γύρω από το μυθικό άστρο των Χριστουγέννων.
Τι ήταν άραγε το φως εκείνο που οδή­γησε τους Σοφούς Μάγους της Ανα­το­λής μακριά από τη χώρα τους; Τι είδους άστρο τους οδή­γησε στο μέρος όπου ήταν σπαρ­γα­νω­μένο το Βρέ­φος της Βηθλεέμ; Τι ήταν άραγε το μυστη­ριώ­δες και υπέ­ροχο αυτό άστρο, του οποίου το ακτι­νο­βόλο φως φωτί­ζει και εμπνέει τους ανθρώ­πους εδώ και 2.000 χρόνια;
Σ’ αυτά τα ερω­τή­ματα επι­χει­ρεί να δώσει απά­ντηση –ή ίσως λίγο ακόμα μυστή­ριο– η ψηφιακή παρά­σταση που την Πέμπτη 22 Δεκεμ­βρίου 2016 θα δοθεί απο­κλει­στικά για την ΕΣΠΗΤ και θα είναι δωρεάν προ­σφορά στα μέλη της Ένω­σης και τα παι­διά τους.
Δηλώ­στε έγκαιρα τη συμ­με­τοχή σας στη Γραμ­μα­τεία της ΕΣΠΗΤ,
στέλ­νο­ντας email στο rg.teneto@tipse,
με θέμα «Το άστρο των Χριστουγέννων»
ανα­φέ­ρο­ντας ταυ­τό­χρονα το συνο­λικό αριθμό παρου­σίας σας (παι­διά & 1 συνο­δός) και πάντως όχι αργό­τερα από την Τρίτη 20/12/2016.
Οι προ­σκλή­σεις θα είναι δια­θέ­σι­μες στα Γρα­φεία της Ένω­σης μετά από σχε­τική επι­κοι­νω­νία με τα μέλη που θα εκδη­λώ­σουν το ενδια­φέ­ρον τους για να παρα­κο­λου­θή­σουν την παράσταση.
Για να δείτε πλη­ρο­φο­ρίες για την παρά­σταση και για όλο το πρό­γραμμα παρα­στά­σεων και προ­βο­λών του Ιδρύ­μα­τος Ευγε­νί­δου επι­σκε­φθείτε την ιστο­σε­λίδα του Ιδρύ­μα­τος: http://www.eugenfound.edu.gr.
Περισσότερες πλη­ρο­φο­ρίες και διευ­κρι­νί­σεις στη Γραμ­μα­τεία της ΕΣΠΗΤ (210 3636039, email: rg.teneto@tipse)
Για το Διοι­κη­τικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας               Θανάσης Αλάτας               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου