Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

48ωρες απεργίες των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ για το Ασφαλιστικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΗΤ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, καλεί τους συναδέλφους μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν δυναμικά στις 48ωρες απεργίες  που προκήρυξε η Ομοσπονδία για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων μας.
Όλοι οι δημοσιογράφοι, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
στις δραματικές ανατροπές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με την κατάργηση του αγγελιοσήμου και τις ισοπεδωτικές μειώσεις στις συντάξεις. 

  • Από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4 απεργούν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε  έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη  ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου.  

  • Από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4 απεργούν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ  αντιστεκόμενο σε κάθε προ­σπά­θεια για την κατάρ­γηση της αυτο­νο­μίας και αυτο­τέ­λειας των ασφα­λι­στι­κών Ταμείων μας, και την κατάρ­γηση του βασι­κού τους εσό­δου, του αγγε­λιο­σή­μου, καλεί τα μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν μαζικά στις παραπάνω απεργιακές κινητοποιήσεις

                                 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Κ. Μπερεδήμας                       Θανάσης Αλατάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου