Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 30 Ιανουαρίου: ΈΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ για το Ασφαλιστικό



Το ΔΣ της ΕΣΠΗΤ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.30 π.μ. στην  ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), «προκειμένου να  συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις, να απαντηθούν όλες οι πιθανές απορίες και οι σχετικοί προβληματισμοί σας και να αναζητήσουμε από κοινού τις δυνατές προτάσεις και λύσεις για το ασφαλιστικό του κλάδου»

 
Οι «Εργάτες Τύπου» εν όψει τις Συνέλευσης σας καλούν να συζητήσουμε μαζί για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, τις επιπτώσεις που θα έχουν στον κλάδο μας και με ποιούς τρόπους θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε όλα αυτά που σχεδιάζονται. 

Η συνάντηση- συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 -3ος όροφος) τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα.


Στην ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΣΠΗΤ για τη Συνέλευση, τονίζεται μεταξύ άλλων
«…Μετά τις διαδοχικές ληστείες των αποθεματικών των ασφαλιστικών Ταμείων, το κούρεμα του PSI, τις διαδοχικές ανακεφαλαιοποιήσεις των συστημικών Τραπεζών, σειρά τώρα έχει  και η δήμευση όσων αποθεματικών έχουν ακόμη απομείνει.
Στο πλαίσιο αυτό και επειδή είναι πλέον, περισσότερο από ποτέ, ορατός ο κίνδυνος για την πλήρη ισοπέδωση των ασφαλιστικών μας κεκτημένων, θεωρούμε απολύτως απαραίτητη και ουσιαστική την ενημέρωση των μελών μας όσον αφορά στο τοπίο που πλέον διαμορφώνεται τόσο για τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα όσο και για την ίδια τη βιωσιμότητα των Ταμείων μας….
…Με πάγια αρχή και πίστη μας ότι η συλλογικότητα και η ενιαία συνδικαλιστική δράση είναι το μόνο όπλο μας μπροστά στον κυκεώνα της εργασιακής και ασφαλιστικής ισοπέδωσης που βιώνουμε καθημερινά, θεωρούμε την παρουσία όλων στην παραπάνω συνάντηση όχι μόνο σημαντική αλλά και άκρως αναγκαία…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου