Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Ο θλιβερός κύριος Μπογδάνος και οι θλιβεροί καλεσμένοι του


Είχα την ατυχία χθες, παρά τις συμβουλές των ...γιατρών (!) να παρακολουθήσω την εκπομπή Μπογδάνου στον Σκάι. Αυτό το θλιβερό είδος δημοσιογράφου (;) τα έβαλε -όπως είναι φυσικό- με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη στάση της απέναντι στην αστυνομάι για τη χθεσινή πορεία στη Βουλή. Μαζί στην εκπομπή ένας βουλευτής της ΝΔ -πρώην αστυνομικός που άφριζε και σιγόνταρε τον αποτυχημένο ποιητή- παρουσιαστή.
Θλιβερή πινελιά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Χρυσόγονος που σιγόνταρε τους άλλους δυο και συμφωνούσε πως η κυρία Κωνσταντοπούλου "έχει ξεπεράσει τα όρια" , όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Κανονικά, οποιοσδήποτε έντιμος άνθρωπος και κυρίως όσοι δηλώνουν ότι ανήκουν στην αριστερά δεν θα έπρεπε αν μετέχουν με κανέναν τρόπο σε μαι εκπομπή που έχι πολλές φορές ξεπεράσει κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Λυπάμαι πραγματικά για τον κύριο Χρυσόγονο...

Κώστας Στοφόρος -μέλος των Εργατών Τύπου

4 σχόλια:

  1. Τι να κάνομε... κάποιος πρέπει να λέει αλήθειες και να κάνει αντιπολίτευση, αρέσει δεν αρέσει σε όλους τους θλιβερούς αβανταδόρους του Σύριζα......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνομε... κάποιος πρέπει να λέει αλήθειες και να κάνει αντιπολίτευση, αρέσει δεν αρέσει σε όλους τους θλιβερούς αβανταδόρους του Σύριζα......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνομε... κάποιος πρέπει να λέει αλήθειες και να κάνει αντιπολίτευση, αρέσει δεν αρέσει στους θλιβερούς αβανταδόρους του Σύριζα......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γράψατε τρεις φορές για να το εμπεδώσουμε ή σας έβαλαν τιμωρία; Αν αυτή είναι η αντιπολίτευση -ένας γελοίος ημιμαθής που συχνά κάνει και ρατσιστικά σχόλια να τη χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή